Az ASUS Transformer Pad tervezésének története

2012. 06. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A 2011 márciusában megjelent Eee Pad Transformer jól példázza az ASUS találékonyságát és innovatív gondolkodását a Mobile Dock kialakítással.

Az ASUS munkakultúrájába mélyen beépült „tervezői szemlélet” filozófiájával a Transformer Pad tervezőcsapata olyan táblagépet készített, amely nem csak fejlettebb médiafogyasztást, de professzionális használatot is megengedő hatékonyságot kínál. A táblagépek fejlődtek, a kínálat pedig mostanra mind az árszintet, mind a specifikációkat tekintve igen változatos.

A Transformer Pad táblagépcsalád sikerének megünneplésére az ASUS a történet részleteit elmesélő videósorozatot készített. A filmecskék a különféle termékigazgatók és tervezők interjúi mellett olyan tartalmat kínálnak, amelyből a Transformer-vásárlók megtudhatják, honnan jött az ötlet és még szorosabbra fűzhetik kapcsolatukat az eszközükkel.

 

 

Készen az átalakulásra

Minden elkészített terméknek van egy története; ezt ismerhetjük meg az első tervvázlatoktól kezdve az ezután következő hosszú fejlesztési cikluson át egészen odáig, amíg a befejezett terv alkalmassá válik a tömegtermelésre. A Transformer Pad család története Jonney Shih ASUS-elnök bemutatkozásával kezdődik. Ezt a termékigazgatóval készült interjú követi, majd a töprengés és a tervezés különféle állomásainak bemutatása. Ezután végigkövethetjük, hogyan haladt előre a tervezőcsoport az Eee Pad Transformer Prime létrehozása során. A video végén bepillantást kapunk abba, mi minden lapul a ládafiában a következő Transformer Pad családhoz. A videó megtekintető a YouTube-on, a következő címen:



Szerző

tech.hu



Scroll to Top