Combos tabletekkel jön a Sony

2011. 04. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az elismerő(nek szánt) jelző nem csupán a különleges kialakításnak szól, az oprendszer is comb, méghozzá Honey. (Ezúton is bocs.) Szóval az Android 3. 0-s verziója.

Két Androidos tabletet jelentett be a Sony. Az S1 névre hallgató modell egy hagyományos külsejű, 9,4 hüvelykes érintőképernyős tábla. Az S2 az összecsukható dizájnjával viszont jelentősen eltér a megszokottól. A két darab, 5 és fél hüvelykes érintőkijelzőt külön-külön is lehet használni, illetve egyben is. Ilyet már tényleg bárki könnyen hordhat magával bárhová, női táskában is simán elfér... (Most elgondolkoztam.)

De hogy az S1-ről is mondjuk valami különlegeset: ez képes infravörös technológiát használni, azaz távirányítóként működhet például a tévéhez vagy a hifihez.Mindkét eszköz kezeli a wifit, a 3G-t, sőt a 4G-t is, és lehet rájuk letölteni PlayStation játékokat a Sony Androidra készített platformján, a PlayStation Suite-on keresztül. DNLA technológiával pedig ki is lehet vetíteni a képüket nagyobb képernyőkre.2011 őszén érkeznek a dlágaszágok, és az árukról egyelőre nincs infó, pedig rendkívül érdekelne, mennyiért mérik ezt a csinos, összecsukható S2-t.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top