Csúcs készülék a Samsungtól!

2010. 03. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung Galaxy S (i9000) névre keresztelt újdonság megannyi új funkcióval és technológiával lett el látva, nem egy átlagos telefon.

Hivatalosan a vegasi CTIA rendezvényen jelentette be a Samsung ezt a csodálatos ketyerét, talán leginkább kistesójával a Wave nevű készükkel hasonlíthatnánk össze, csak ne legyen olyan drága. Az újabb okos telefonon az Android 2.1-es operációs rendszere fog futni, mely el lesz látva az új technológiák tömkelegével, mint pl. a Social Hub, amely folytonos kapcsolatot biztosítana a közösségi oldalakkal, vagy az új Swype, mellyel ezen túl sokkal gyorsabban írhatjuk meg mondókánkat, feljegyzéseinket a virtuális QWERTY-n.

Kijelző téren meg leszünk döbbenve, hiszen már az új multitouch Super AMOLED 4 colos képernyő lesz szolgálatunkra 800x480-as felbontással. Az 5 megapixeles autófókuszos kamerának és a nagy kijelzőnek hála, ezúttal már 720p HD felbontású videókat is felvehetünk, vagy lejátszhatunk. Meglepően sokféle jósággal telepakolták: Wifi-t, GPS-t, USB-t, HSPA-t, Bluetooth-t, FM Rádiót, iránytűt és távolságmérő szenzort, Divx lejátszót, valamint irodai szoftvercsomagot is kapott.

Ezt a 118 grammos készüléket 8 vagy 16GB belső memóriával dobják piacra, amit 32GB-ig bővíthetünk, továbbá 1 GHz-es procival és 1500 mAh-s akksival látják el. Várhatóan még a nyáron megjelenik, pontos infók nincsenek.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top