Darth Vadernek álcázott bankrabló

2010. 07. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Stílusos jelmezt választott egy bankrabló, aki egy long island-i pénzintézetet rámolt ki a héten: már a ruhájával is jelezte, hogy ő a sötét oldalon áll.

(Nem teljesen teki ez a téma, de muszáj volt megírnom. Egyrészt azért, mert a Star Wars közel áll a geek kultúrához, például úgy tűnt, a metrós videó is tetszett a Tisztelt Olvasóknak. Másrészt ez akkora sztori, hogy nem lehet kihagyni.)

Egy Darth Vader jelmezbe öltözött pasi sétált be egy new york-i bankba a héten, és követelte a zsét. Sajna arról nem szól a fáma, hogy pontosan mi volt a dolgozók és az ügyfelek reakciója. De a hírek szerint azért üdvöltött olyanokat, hogy “ez nem vicc”.Ahogy elnézem a képeket, nem volt teljes a jelmez. Noha köpeny pont volt rajta, a nadrágja már nem volt fekete. És nem is a Jedi-erejét használta a megfélemlítésre, de még fénykardja sem volt, csak egy közönséges pisztollyal lófrált.

A forrásom egyébként a hír végén megad egy telefonszámot, ahol jelentkezhetnek azok, akiknek van infója az esetről. Kíváncsi vagyok, hány vicces kedvű ember hívogatja a számot azzal, hogy látta az elkövetőt mondjuk a Halálcsillagon vagy a lázadók hajóján.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top