Poénnak indult, nagyot kaszálnak vele

2010. 07. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Végre akad valaki, akinek valami jó is származik az "antennagate" néven elhíresült botrányból. Ráadásul ezek a srácok tényleg megérdemelték a sikert.

Pár napja számoltam be az egyik vicces megoldásról, amivel az iPhone vételi problémáját lehet orvosolni, név szerint az Antenn-aidről. Akkor még filóztam is egy sort azon, hogy vajon a célcsoportnak tetszeni fog-e a poén.Pár nap alatt meglett a válasz: tetszett nekik, nagyon durván! Amikor hétfőn írtam róla, akkor még az állt a termék Etsy oldalán, hogy 98 van raktáron, arról nem volt szó, mennyit adtak el. Most viszont, amikor írom e sorokat, éppen 1592 eladott példánynál járnak.

Az ötlet egyébként két brooklyni dizájner fejéből pattant ki. Szymon Weglarski és Jon Dorfman élete kicsit felpöröghetett az utóbbi napokban. Amint azt a New York Times bloggerének elmondták, egy hete, péntek este hozták létre az oldalt, most meg már percenként érkeznek a rendelések. Még egy nagyobb kiszerelést is létre kellett hozniuk. Eredetileg hatos csomagokat árultak öt dollárért, de most már 90 dodóért 30x6-os csomagjuk is van. Gondolom, nagy volt a kereslet. Örülök a sikerüknek, megérdemelték. Jó humorral és jó érzékkel reagáltak, ráadásul baromi gyorsan, és meg is lett az eredménye.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top