Egy hónapos készenléti idő!

2010. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Sok embernél fő szempont egy mobiltelefon megvásárlása esetén, hogy mennyit bír, mennyi a készenléti ideje. Nos, a Philips Xenium X312 esetében nem lesz oka csalódásra senkinek, ugyanis nem kevesebb ideig tartja magában a kraftot, mint egy egész hónap.

Mielőtt félreértés lenne, tisztáznám, hogy a készenléti idő az az idő, amikor a készülékünk bekapcsolva ott kalibrál körülöttünk, de nem nyomkodjuk, nem beszélünk rajta, nem hallgatunk zenét általa, hozzá se nyúlunk. No de mekkora dolog, hogy ha hozzá sem nyúlunk, még hetek múlva is rendelkezésünkre áll, egyszeri feltöltéssel.

A készülék további paraméterei nem ennyire lenyűgözőek, szabványos funkciókkal bír. Van benne Bluetooth, kijelzője QVGA felbontással dolgozik, kapott FM rádiót és egy 2 megapixeles kamerát. A zenelejátszást támogatja, melyhez a microSD foglalaton keresztül juttathatjuk el a melódiákat. Ami viszont manapság érdekes, hogy egyáltalán nem támogatja a 3G-s hálózatot, ehelyett 2G-n dolgozik, ha szükség van rá. A hírek szerint a készülék elsőként Ázsiában és Oroszországban lesz elérhető, az európai forgalmazásról és a várható árfekvésről sajnos nem informál a gyártó.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top