Ezt nem hiszem el! Ezek komolyan vettek egy áprilisi tréfát! VIDEÓ!

2010. 04. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mi is írtunk róla, hogy az iwoot.com remek kis április tréfát talált ki az éppen a felhajtás csúcsán csücsülő iPadnak. Jó reklámfogás volt, de most itt egy cég, aki megcsinálta és árulja! Mivan????

Az Elonex cég büszkén mutatja be azt a készüléket, melyet a humorukról híres iwoot-os srácok kökemény áprilisi tréfának gondoltak. Az Elonex vezérigazgatója szerint, ha az iPad egy felhizlalt iPhone, akkor készítsük el azt az eszközt, ami elintézi a hízlalást. Még a névvel sem erőltették meg magukat, így született meg az iDock XL. Éééérted? áj, dokkoló, ami nagy (XL)!

##197418##

Ráadásul a ketyere nem csinál mást, mint hogy az iPhone-on lejátszható videók képét, a szabványos kijáraton keresztül kiteszi a dokkoló 10 colos monitorára! Se multitáccs, se semmi, mindent a dokkoló aljában lévő iPhone-on intézünk, de mivel a videólejátszás képes futni külső megjelenítőn a háttérben, ezért közben használhatjuk a telefont, már amennyire az eszköz mérete engedi. Ja! És kb. a legolcsóbb iPad árának a felét akarják elkérni a cuccért!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top