Fejlesztettünk kérem!

2010. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Sokatoknak talán már feltűnt néhány apróság, a tech.hu-n, hiszen tegnap koradélután egy-két hasznos funkcióval bővültünk. Nézzük őket szép sorjában.

Az egyik leglátványosabb változás a főoldal tetejét betöltő cikkajánló, amit az oldal kirakatának szánunk. Itt a szerintünk legérdekesebb, legszínesebb cikkekkel találkozhattok, hogy ne kelljen annyit böngészni az oldalon, ha hírekre éhesen érkeztek. Meg jól is néz ki!

Amennyiben megválnál szeretett, vagy épp utált tech cuccaidtól használd nyugodt szívvel a nem túl bonyolult (sőt :) apróhirdetés rovatunkat. Mélységes tisztelettel kérek mindenkit, hogy a használt söröskupak-gyűjteményét ne itt bocsássa vásárra. Maradjunk olyan dolgoknál, amikről írni is szoktunk itt a tech.hu-n. Kössssz!

Blogolj a tech.hu-n! Kik vagyunk mi, hogy megmondjuk ki írhat az oldalra??? Bárki! Írj bármiről, ha pedig még illik is az oldalhoz, akkor bizony még a főoldalra is kikerülhet! Nyugi! A blog még erős béta verzió, de jövő héten szépen ki lesz csinosítva, de addig is nyugodtan püföljétek a klaviatúrát!

Csiszoltunk egy kicsit a kommenteken is, így most már egyértelműen látszik, hogy kinek a hozzászólására reagálsz, ha valakinek a reakciója mondjuk kiverte nálad a biztosítékot, vagy épp nagyon is szimpatizálsz vele.

Kibővítettük a keresést. Mostantól a bal felső sarokba írt szavakat szűrheted cikkekre, ketyerékre (a ketyereparkból), vagy épp a fórum/komment bejegyzésekre.

A ketyereparkban egy talán nem annyira látványos, de mindenképp hasznos featúrát vezettünk be. Mostantól minden ketyeréhez lehet linket ajánlani, így teszteket, leírásokat, videókat ajánlhattok az adott cucchoz, hogy minden infó egy helyen legyen.

Ezen kívül apró finomításokat eszközöltünk a motorháztető alatt, ami remélhetőleg gördülékenyebbé teszi a tekkerkedést!

Ha pedig gondot, problémát találsz, ne tartsd magadban! Az a célunk, hogy mindenki örüljön a fejlődésnek, hiszen nélkületek kiabálhatnánk az infókat a világnak, a kutya sem hallaná meg :) ! Nyugodtan jöhet a kommentekbe a kritika, vagy még inkább a bíztatás!

JA! Májusban pedig megint lesz játék, egy nagggggyon fain kis ketyeréért! Nemsoká jönnek az infók!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top