A világ legszebb Androidos telója! - techTV VIDEÓ!

2010. 04. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Bizony! Ezt a kijelentést vállalom! 2010 április utolsó napján a személyes véleményem az, hogy itt van az a készülék, ami érzésben azt tudja, mint a szinte mindenki által másolt iPhone, de annál bizony okosabb. A HTC Legend bitangjó cucc.

Készítettem egy mini közvélemény-kutatást itt a (nem)kicsi irodánkban. Szinte majdhogynem mellékesen a kezemben lóbálva, nyomkodva, végigmentem a helyiségeken, kezemben a Legend-el. Az eredmény? iPhone tulajdonosok (lányok is) kérdezgették, hogy „Miaz?” Majd egyik drága kollégám másnap vett egy Legend-et.

##199915##

Azt gondolom ez a szituáció tökéletesen leírja, azt a jelenséget, amit eddig szerintem csak az iPhone tudott. Azonnali és igen erős érzelmi reakciót kiváltani a tulajdonosából (vagy a leendő tulajdonosából). Emellett teljesen lényegtelen az iPhone „tudása”, egyszerűen a vásárlók elhiszik, hogy amiért a pénzüket adták, az valami extra, unikális és minőségi. És akkor itt a HTC azon készüléke, amely remekül építkezik az eddigi elődök hagyományaiból (G1, Hero), nem akarja lenyúlni dizájnban az iPhone-t, de már-már heves reakciót vált ki bárkiből aki megfogja: Akarom! Annyi a különbség, hogy a Legend még tényleg okos is. Ez a techTV adás nem annyira a technikai jellemzőkről, a tudásról szól, inkább a fenti jelenséget próbálja boncolgatni, mert ezt egyszerűen érdekesebbnek találtam.

A HTC Legend specifikációit ITT találod.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top