Fejlesztőmérnök-bázis Veszprémben! (x)

2012. 02. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
„Az év tehetségmágnese” címet viseli a Continental AG. veszprémi autóipari fejlesztőközpontja. A központ idén 1500 négyzetméterrel, jelentős laboratóriumi eszközparkkal és 60 munkatárssal bővül.

A világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója a Continental AG. Világszerte működő számos kutató-fejlesztő központja közül a veszprémi egyben Magyarország egyik legnagyobb autóipari fejlesztőközpontja, melyet több mint 10 éve alapítottak.

Jelenleg 260 fejlesztőmérnök dolgozik az elektronikus vezérlésű fékrendszerek- ABS, ESC – és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén. A központhoz tartozik a cégcsoport első közép-kelet-európai tesztpályája, mely hazánkban egyedülálló ilyen jellegű létesítménynek tekinthető.

A Fejlesztési Központ folytamatosan fejlődik, idén 1500 négyzetméterrel, jelentős laboratóriumi eszközparkkal és 60 munkatárssal bővülünk.

A veszprémi gyárban többek között fékrendszer szabályozó szenzorok, motorszenzorok, és egyéb járműbiztonsági szenzorok fejlesztésével, tesztelésével és gyártásával (EBS, ABS, ESC, EPB) foglalkozunk.

A Pannon Egyetemen a vállalat támogatásával 2010 szeptemberétől Continental mesterképzés folyik. Vállalatunk pár éve elnyerte a Top 100 munkáltató címet és 2011 egyik legjobb cafetéria rendszere is nálunk működik. Vállalatunk dinamikus fejlődése miatt rendszeresen jelen vagyunk a meghatározó állásbörzéken, ahol 2011 őszén a kitüntető „az év tehetségmágnese” címet kaptuk.

Pályakezdő mérnököknek állásajánlatainkon túl szakmai gyakorlatot is tudunk biztosítani. Jelentkezni www.hvgallasborze.hu/22 vagy a www.continental-karrier.hu oldalon lehet. Személyesen legközelebb a BME állásbörzén talákozhattok munkatársainkkal.

Csatlakozz a Continental innovatív és dinamikus mérnöki közösségéhez!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top