Fény a sötét oldalról

2010. 06. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nem állítanám, hogy ízig-vérig Star Wars rajongó vagyok, de azért gyermekkorom nagy kedvenceként a mai napig szívesen megnézem az epizódokat, no meg persze a kegytárgyak is kedvesek szememnek, kezemnek.

Ezért is nézelődök olykor a StarWarsShop hasábjain, ahol a minap az alább látható újdonságra bukkantam. Bizony, egy Darth Vadert ábrázoló éjjeli lámpa amit láttok, melynek a kedves kis gömbölyű pocakjába nem átallott egy ébresztőórát is szerelni a gyártó. Szerintem remek párosítás, gondolom, hogy ebben ti is egyetértetek velem.

Az időt, illetve az ébresztés időpontját LED technológiával jeleníti meg az óra panel, így a sötétben jól látszik. Az ébresztéshez használhatjuk a belétáplált hangokat, vagy USB segítségével mp3 lejátszót csatlakoztatva hozzá, saját zenéink bármelyikére is ébredhetünk. Jómagam viszont azt gondolom, hogy ha már 50 dodóért bevásárolom a sötét nagyurat, valahogy szívesebben ébrednék az asztmás légzésével kombinált, „én vagyok az apád” felkiáltásra, mint saját zenére. Az ébresztős lámpa egyébként Stormtrooper és Boba Fett designban is kapható az említett 50 dolláros áron.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top