Flash drive csokor

2010. 05. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Három különböző ruházatú adathordozó került a boncasztalra. Nézzük is őket szépen sorban.

Az első alany egy általam meghatározhatatlan fajtájú hal, vagyis 3 hal, mert három variációban van festve. A farkukon toll szerű képződmény van elhelyezve. Nem vagyok horgász típus, de először az futott át az agyamon, hogy irány a vízpart vele. Bár azt nem lehet tudni, hogy bírja-e a vizet. A memóriaegység okosan a fej részében kapott helyet, az orrára pedig egy kulcstartót, tehát max a kupakot tudjuk elhagy, mint az általában lenni szokott. 2-4-8Gb-os verziókban léteznek, 19-21-33 dolláros áron. 74 x 25 x 13mm nagyok, és 12 grammot nyomnak.

A következő darab a közelgő foci vb. miatt lehet siker. Ugyanis focisták testét formázták meg. Bár karjuk nincs, és a fejük helyén is csak egy karika van, aminek a segítségével (ne meg persze egy kis cérnával) fel lehet őket kötözni. Ezt már könnyebb elhagyni, a memóriaegység a másik végére került, mely csak 4 gigás lehet. A festés pedig 6 típusú lehet: USA, Brazil, Olasz, Korea, Mexikó, és Német. A memóriájukba gyárilag három szoftvert másolnak, melyek 60 napig ingyen használhatóak: UFDtoGO, OStoGO, Norton Internet Security 2010™. 55 x 37 x 11mm nagyságúak, 13 grammot nyomnak, és egységesen 29 dollárba kerülnek.

A harmadik kiszemelt egy golflabda lett. Vajon kinek is lehet ilyet ajándékozni? Ez eredeti labdákkal mégsem lehet összetéveszteni, ugyanis az USB csatlakozó nem lett elrejtve. Ez kicsit ront az összképen. 2-4-8Gb-os belső memóriával rendelkezik, 19-22-33 dolláros áron. Szín ügyileg csak fehérben létezik. 55 x 40 x 40mm-es, és 50 gramm, tehát a hármas legnehezebb darabja.

Természetesen mindegyik 2.0-ás USB-vel rendelkezik, és nem válogatnak ez operációs rendszerek között.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top