Füles egy életre

2010. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Olcsó fülhallgató! Csak 80 ezer forint! Mennyi??? 80.000! Mondom, olcsó! Hiszen soha többet ebben az életben nem kell fülhallgatóra költened! Soha! Az SA7 mindent kibír! Na! Mondom, hogy olcsó!

A Sleek Audio sosem arról volt híres, hogy csak úgy beáll a sorba. Finoman megmunkált már-már művészi fej- és füllhallgatóik sosem a tömegpiacot célozták. Legújabb kreálmányuk, az SA7 még a katonaság finnyás felügyelőit is meggyőznék.

A speciális alu ötvözet házat, amelyben a különleges kialakítású „hangjárat” bújik meg (ami a remek hangzásért felel), mindentől megvédi a szupererős karbon borítás. Ne aggódj! A Sleek Audio-nál is tisztában vannak vele, hogy az ilyen kis „agybadugós” füleseknél a kábel a gyenge láncszem.

Épp ezért az összes! fülhallgatójukat úgy tervezték, hogy a kábel könnyen cserélhető legyen. És ami a legszebb az egészben, hogy ez a kis füles bármikor vezetékteleníthető! A külön megvásárolható csúcsminőségű vezeték nélküli fejpánt csatlakoztatásával, máris egy brutális vezeték nélküli fülesed lett. Ügyes!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top