Na ezzel villoghatsz a Critical Mass-on!

2010. 04. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Cannondale az egyik legpatinásabb és leginnovatívabb drótszamártenyésztő a világon. Úgy döntöttek itt az idő megint valami olyasmit alkotni amitől seggreülsz. Kedves tech.hu Olvasó! Ő itt Mr. OnBike.

Nagyjából két és fél óra lenne végigcsemegézni ennek a szigorú mattfekete paripának minden porcikáját, és ha nem vagyunk a szerencsés (és nagyon gazdag) 250 tulajdonos között, akkor bizony aligha lesz alkalmunk rá.

Az első villát már-már kezdtük megszokni, hiszen a Lefty már pár éve velünk van, de most a cég őrült tudósai egyszerűen lecsapták a bringa hátulját. A hajtás zárt rendszerben fut, ami egyben az egy szem villa a hátsó keréknek.

Talán ez lesz a Righty, hiszen most bal oldalt nincs semmi. A váz, a 9 sebességes Sram váltó, a kőkemény Avid tárcsafékek meglehetősen morgonc külsőt kölcsönöznek ennek a jós(z)ágnak.

Kicsit eltántorít a birtoklási vágytól a 6150 dolláros árcédula, de mindenképp kiszaladok a garázsba, hogy a hétvégére helyrepofozzam a saját kis varacskosdisznómat, hogy újra összemocskolhassam a budai hegyekben. Bringára fel tekkertársak!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top