Fuss be honlapoddal - weboldalakat keres a Telekom

2015. 10. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Honlapversenyt hirdet a Telekom kis- és közepes vállalkozások számára. Az október 5-én elstartolt versenyre olyan céges weboldalak benevezését várják, amelyek az idén készültek.
A versenyben külön kategóriában indulhatnak azok, akik a Telekom Webkönnyen alkalmazásával készítették el honlapjukat.

Kategóriánként 5-5 millió forint értékű marketingkampányt nyerhetnek azok a cégek, akik benevezik weboldalukat a Telekom Honlapversenyére. A megmérettetésre minden olyan kis-, és közepes vállalkozás regisztrálhatja honlapját, amely 2015-ben a Telekom Webkönnyen szolgáltatásával, vagy más módon hozta létre a céges weboldalát, vagy legkésőbb, a verseny zárásáig készíti majd el.

„Ezzel a versennyel is szeretnénk a vállalkozók figyelmét felhívni arra, hogy manapság egyetlen vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy ne tegye le a névjegyét az interneten. Ebben mi magunk is igyekszünk segíteni a kkv-k üzleti partnereként, hiszen már rég nemcsak informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat kínálunk, hanem minden olyan szolgáltatással jelen vagyunk a cégek életében, amellyel gördülékenyebbé tehetik a napi üzletmenetüket és tovább növelhetik bevételeiket.” – nyilatkozta Lakatos Péter, a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Mivel a pályázott honlapokra a közönség is szavazhat, így a legjobbak közé valóban csak azok juthatnak be, akiknek a weboldalát az interneten böngészők valóban értékesnek, szerethetőnek tartják. A cégeknek érdemes a voksokat gyűjteni, hiszen a TOP10 legtöbb szavazatot kapott honlap kerül a szakmai zsűri elé, akik belőlük választják ki a kategóriánkénti egy-egy győztest. A verseny végén várhatóan közönségdíjat is átad a Telekom a legtöbb szavazatot kapott honlapnak, illetve egyéb különdíjak is gazdára találhatnak majd. A honlapokra a verseny indulásával egy időben indul el a szavazás.

A verseny zsűrijének tagjai:

Lakatos Péter (Telekom vezérigazgató-helyettes)
dr. Árvai Gergely (ICT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető),
Grósz Mónika, (e-commerce szakértő)
Jedlicska Márton (Isobar Budapest, Kreatív igazgató ).

A Telekom Honlapversenyre jelentkezés részletesebb feltételei a webkonnyen.hu oldalon olvashatók, nevezni 2016. január 31-éig, míg szavazni 2016. február 28-áig lehet a verseny hivatalos Facebook oldalán. A zsűri döntése március elején várható, az eredményhirdetést március 11-re tervezi a Telekom.


Szerző

tech.huScroll to Top