Gamer piszoár

2011. 01. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Képernyővel és vizeletérzékelővel turbózott gamer-piszoárokkal támadja a Sega a jóízlést és a vécén unatkozókat. Az ötletet természetesen Japánban valósították meg.

A high-tech vécé alapgondolata egyszerű: nehogy a jómunkásember ne játszhasson egy vidámat, miközben amúgyis csak egy helyben álldogál. Ennek jegyében egy olyan piszoárt készítettek, ami érzékeli a vizeletsugár erősségét.

A zseniális Toylet névre keresztelt vécét használó úriemberek több játék közül is választhatnak, a lényege azonban mindnek ugyanaz: a vizeletsugár erősségén múlik minden és egy kijelzőn nyomon követhetjük magát a játékot.

Az egyik típussal virtuális falfirkákat tudunk “lemosni”, a másikban egy lány szoknyáját lebbenti fel a szél a sugár erősségétől függően és van egy olyan játék is, amiben a vécét előttünk használó delikvens “teljesítményével” méri össze tudásunkat a gép.

Néhány japán kocsmában már üzemel a Toylet, de a hírek szerint a Sega nem kívánja piacra dobni, inkább marketingcélokra használnák. Na, nem mintha annyira kellene otthonra...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top