Ha törik az üveg cseréld le

2010. 06. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Rengeteg a probléma az új iPhone üvegburkolatával (is). Az extra ellenállónak mondott üveglap oly könnyen törik, mint a nád. Akkor miért ne cserélnék ki a hátlapot? Mondjuk fával!

Hogy ne csak az legyen, hogy szeretem ha zúzzák az iPhone 4-eket, itt egy kis gyógyír a törött hátlapú tulajoknak. Bár elsőként le szeretném szögezni, hogy Mlaczek kolléga rosszul gondolja azt, hogy élvezem ha bármilyen ketyere pusztulását látom. Az iPhone 4 ledarálása, vagy mikróba helyezése, vagy elégetése csak azt bizonyítja, hogy a reklám és az emberi exhibicionizmus bármit feláldoz 15 percnyi hírnévért.

Most azonban térjünk vissza a cikkük tárgyára a svájci illetőségű Gresso cég termékére. A Gresso alapjában kőgazdagoknak készít atomdrágán mobilokat, de most szinte fillérekért és nagyon stílusosan oldja meg az Apple iPhone 4 hátlap problémáját. Egy 200 éves ritka afrikai fafajta testének kicsiny szeletével borítják a legújabb szifont, és természetesen a króm alma logó is bearanyozódik, méghozzá 18 karátosan.

A férfi verzió letisztultabb dizájnt kap, míg a hölgyek hullócsillag-szerű kristályokkal is kérhetik egyedi iPhone-jukat. És a legjobb hír, hogy ezért a legrosszabb esetben is 3500 dollárt kérnek csak.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top