Szerezd meg a működő Tron motort! VIDEÓ!

2010. 06. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Amerikában minden lehetséges. Még az is, hogy forgalmi engedélyt kapjon az az öt darab Fénymoci, amit majd a decemberi Tron filmben láthattok. Ja! És azok a srácok készítették őket, akik annak idején a 100. 000 dolláros Batman mocit is megépítették.

A Parker testvérek motorépítő manufaktúrája jól rászállt a filmes világ ikonikus kétkerekűire. A BatPod szobor (ami ugye nem volt forgalomba helyezhető és nem is működött) után, most azonban öt darab, utcai használatra is alkalmas, működő Tron fénybringa készül el.

##210030##

Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a Batpod, hiszen potom 35.000 dollárért (induló licit) bárki elvihet egyet a limitált példányszámú kétkerekű paripából. A külalakon kívül szinte mindent az öt szerencsés tulaj határozhat meg, így tetszőleges elektromos, vagy benzines motort, váltót és hajtást kaphat a gép.

Mindegyik motor fekete, de a strapabíró plexi mögé bújtatott fények mindegyiknél mások, így hamar el kell döntened, hogy a zöld, piros, kék, sárga, vagy narancs világítással szerelt karbontestű jószágot választod.

A Parker Bros. még azt is megígérte, hogy nem készít soha többet ilyen mocikat, így tényleg ez az öt darab működő Tron fénymotor lesz a világon, legalábbis addig, amíg Kínában be nem indulnak a futószalagok. Siess, mert már alig két nap van hátra a licitálásból!!!



Szerző

tech.hu



Scroll to Top