Ha van még bakelited, ajánlunk hozzá lejátszót

2010. 03. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ám rendesen a zsebedbe kell nyúlni, ha megtetszett és legszívesebben a magadénak tudnád, ugyanis elég aranyárban mérik az DaVinci Audio Labs vadiúj bakelit forgatóját.

A fent említett gyártó termékeit a precizitás és a szemnek kellemes design jellemzi, ami ezen a lemezjátszón is szépen megmutatkozik. A lemeztányért, mely rozsdamentes acélból készült, külön konzolra építették elkülönítve a vezérlő egységtől, mely a rázkódásmentes működést szolgálja, a gyártó állítása szerint professzionális módon.

A megfelelő kiegyensúlyozás érdekében a lejátszó lábainak magassága külön is állítható, így bármilyen egyenetlen felületen elhelyezhető. Gondolom, nem árulok el titkot (hiszen feljebb már említettem), hogy az Év terméke 2009 díjat magáénak tudó lemezjátszó ára majdnem a csillagos égig ér a maga 28.000 dolláros árával, így nem hiszem, hogy tömegtermékké válna, legalábbis egy darabig biztos nem. Ám ha valaki mégis úgy érzi, hogy a válság ellenére van némi megtakarítása, amit erre a lemezjátszóra költene, ne késlekedjen, hanem gyorsan jelezze igényét a gyártónak.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top