Ingyen navi a hazai Szifonokra

2010. 08. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Mától ingyen szedhetnek le navigációs programot a hazai T-Mobile-os iPhone tulajok, természetesen hazai térképpel. A Navigonnal autóval, gyalog vagy bringával is lehet navigálni.

Mától a T-Mobile előfizetői díjmentesen tölthetik le iPhone-jukra a Navigon select teljes értékű navigációs program Magyarországon használható változatát. Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával 2 évig ingyenesen használható és frissíthető.

A program természetesen az iPhone beépített GPS-vevőjét használja, és autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció segíti.

Olyan egyéb finomságok is vannak még a progiban, mint az intelligens címkeresés, a „Vigyél haza” lehetőség, az automatikus átváltás állított és fektetett formátum között, a navigáció automatikus folytatása a hívás befejezését követően. Sőt, Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen, illetve lekérdezhető a célállomás és az útvonal mentén várható időjárás is.

Az alkalmazást 2011. június 30-ig ingyen lehet letölteni le a magyarországi App Store-ból iPhone 3G és iPhone 3GS készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé). A Navigon select T-Mobile Edition a letöltést és aktiválást követően 2 évig ingyenesen használható és frissíthető.

Fontos megyjegyezni, hogy a Navigon select navigációs funkciói önmagukban nem igényelnek adatforgalmat, viszont a szoftver letöltéséhez és aktiválásához mindenképpen szükséges internetkapcsolat, valamint az alkalmazás bizonyos időközönként ellenőrzi a felhasználó licencének érvényességét, bár ez utóbbi kábé 2 kB-os adatátvitellel jár.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top