Januárban jön a 4G-s HTC

2010. 12. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A HTC bejelentette, hogy januárban mutatja be hivatalosan a nagyközönségnek 4G képes mobilját, ami a Thunderbolt névre hallgat. Időközben néhány fotó is megjelent a neten a “kis” aranyosról.

Az első ránézésre klasszikus HTC-s külsővel feszítő készülék a január 6-án Las Vegasban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-n debütál majd. A Thunderbolt az első HTC-s teló, ami LTE hálózatok kezelésére is alkalmas, vagyis ezzel már igazán arcpirítóan durva tempóban töltögethetünk majd egyszer, ha itthon is elérhető lesz ilyesmi. (Jut eszembe, remélem jól haladnak a hazai tesztek.)

Magáról a készülékről a CES-en derülnek majd ki a részletek, de pár dolog már korábban kiszivárgott: a Thunderbolt 4.3 hüvelykes kapacitív multitouch kijelzővel érkezik, kamerával elöl-hátul (utóbbi 8 megapixeles), és Dolby Mobile hangrendszerről is olvasni. Érdekesség továbbá a kihajtható kis kar a hátulján, aminek köszönhetően nem kell a narancslés pohárnak támasztani, ha reggeli közben megnéznénk egy-két videót.

A fenti képekre kattintva megnézhettek még pár étvágygerjesztő felvételt a készülékről a DroidLife oldalán.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top