Karácsonyra jöhet a Google zene?

2010. 09. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nem együttest alapítanak a Guglis emberek, nyugi. Zenei letöltős vagy streamelős szolgáltatással készülnek már egy ideje, és most felröppent olyan pletyka, hogy karácsonyra már talán működni fog a Google Music.

Már lassan egy éve, hogy először hallottunk a tervről. Kifejezetten lassúnak tűnik a folyamat, mármint a Google-ös tempóhoz képest. Biztos nehezen boldogulnak a zenemogulokkal meg a lemezcégekkel. Az egyik, az Androidon dolgozó fejes említette a Reutersnek adott interjújában, hogy már komolyan tárgyalnak lemezkiadókkal, és remélhetőleg karácsonyra már működni fog a szolgáltatás.

A Mashable infói szerint a Google újdonsága, amely szorosan összefonódik az Android oprendszerrel, keményen odacsaphat az Apple-nek, illetve az iTunes-nak. A tervek szerint valószínűleg egy felhő-alapú szolgáltatás lesz a Google Music, amelynek segítségével egyenesen az androidos telókra lehetne streamelni a zenét.Valamiért azt tippelem, hogy ha az amcsiknál tényleg futni is fog a szolgáltatás az év végére, nálunk csak álom lesz. Na mindegy, legalább nem költjük erre meg a mobilnetre a zsét.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top