Kedvenc gyümölcsünk a nappaliban

2010. 07. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Apple TV megállja a helyét nappaliban, és a vállalt nagyon bizakodó a jövőre nézve. Steve Jobs reméli, hogy az Apple TV lesz az új sikersztori a cég történetében.

Miről is van szó? A cég jelenleg kínált Apple TV-je nem más, mint egy lecsupaszított Mac Mini TV csatlakozásokkal, és módosított operációs rendszerrel. Ám a vállalat vezetője Steve Jobs kijelentette, hogy ő azt szeretné, hogy ez a termék legyen a „4 pillér” egyike a vállalat üzleti modelljében.

„Jelenleg három erős lába van a cégnek – a Mac, és a szórakoztatóelektronikai eszközök az iPad, és iPhone, és az iTunes üzlet. Reméljük, hogy ez lehet az újabb áttörés, és a negyedik lába a széknek.”

Gyakori találgatások övezik a készüléket, a topless, és a soft erotikával kapcsolatban is, amelyet valószínüleg engedélyezni fog a cég, mert túl nagy üzlet van benne, mintsem kihagyja ezt a lehetőséget. A készülék támogatná a streaming szolgáltatásokat, így lehetne élvezni a hulu, vagy a Netflix rendszereket. Lehetne használni az iTunes zeneboltot is. Az Apple tehát létre kíván hozni egy olyan készüléket, amely az összes kérdésre megoldást nyújt, egy igazi "all in one" rendszert a nappaliba. Szerintetek sikerül neki?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top