Starbucks a nyerő kombó: Koffein és web

2010. 07. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ajándék lónak ne nézd a fogát, avagy az ingyen dolgok sohasem jók. Nézzük meg ingyenes wifi lehet-e nyerő?

A már kis hazánkban is jelenlévő Starbucks kávéház csütörtöktől ingyenes wifi-t kínál (sajnos itthon még nem volt alkalmam tesztelni, de külföldön már tudom, hogy bevezették). Sokan elmentek kipróbálni, és elég vegyes visszajelzések érkeztek.

Mielőtt leírnám, hogy mi lett a teszt eredménye, elmondanám az előzményeket. Az üzletláncnak muszáj volt beruháznia az internet csatlakozásra, ugyanis a nagy konkurencia ezzel fejlesztett. Az állami trend is ebbe az irányba tolódik el, hogy egyre több helyen lehet internetkapcsolatot létrehozni, és ingyenesen internetre csatlakozni. Most akkor nézzük meg a felhasználók visszajelzéseit:

„ Sikerült felcsatlakozni a webes hozzáférésért a routerre, ám az oldalakat nagyon lassan (percek alatt) vagy sehogyan sem hozza be. A sok ember nem lehet a gond (a beszámoló szerint nem voltak sokan), ám a rossz internetkapcsolat?”

Ám ahogy fejlesztenek a konkurens vállalatok, egyre nagyobb lesz a verseny, ilyen baklövést nem engedhet meg magának egy cég, szerintem ezt a hibát javítják, ha már, a koncepció helyes irányba megy.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top