Kiadatlan Lady Gaga dalok a Farmville-ben

2011. 05. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Sokan külön-külön is falra másznának Gagától és mindenki kedvenc kapálós-állattartós online játékától, tőlük most elnézést kérünk a dupla sokk miatt. Gaga ugyanis ezúttal a Farmville népszerűségét kihasználva javítja a nézettségét. (Vagy fordítva?)

Lady Gaga esetében többnyire a zene az utolsó, amiről beszélnek az emberek. A váratlan, meghökkentő húzásoktól hemzsegő külsőségek, no meg a rendkívül profi menedzsment annál nagyobb hangsúlyt kap, most például egy igencsak népszerű szekérre sikerült felkapaszkodnia az extravagáns énekesnőnek.

Bizony, ezt is megértük, Gaga betör a közelmúlt egyik slágerjátékába, a Farmville-be. Az ijesztően elterjedt paci- és bocinevelde sokat veszített népszerűségéből, de még mindig ott található a leggyakoribb Facebook alkalmazások listájának élmezőnyében. Valószínű tehát, hogy Gaga jól jár az akcióval, de az sem kizárt, hogy az énekesnő hoz új felhasználókat a játéknak.

Konkrétan ugyanis arról lesz szó, hogy május 17. és 19. között kiadatlan, eddig sehol nem hallott Lady Gaga nóták kódjaira lehet bukkanni a játékban. Ehhez meg kell majd látogatni Gagaville-t, ahol a hivatalos közlemény szerint unikornisok és kristályok felbukkanására kell majd számítani.

Az akció részeként speckó Zynga Game Cardokat is lehet majd venni, amelyeket a Farmville-ben és a fejlesztőcég többi játékában lehet majd felhasználni. Egy kártya 25 dollárba kerül majd, ami mellé ajándékba ingyenesen letöltheti a vásárló (dobpergés, fanfárok) az új Lady Gaga albumot.

A kampány ugyanis a Born this way című új album felvezetését szolgálja, ami május 23-án jelenik majd meg hivatalosan. Az énekesnő pármilliós rajongótábora bizonyára izgatottan veti majd magát a dalhajszába, a Farmville-t fejlesztő Zyngánál nagyot koccinthattak a szerződés aláírása után...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top