Közösségi oldalt indított a LEGO

2012. 01. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A színes építőkockák fanatikusai ezentúl még könnyebben tarthatják a kapcsolatot, miközben újabb és újabb remekműveket csodálhatnak meg. A cég ugyanis egy dedikált LEGO-s közösségi oldalt hozott létre.

A LEGO fanok csapata egyébként is egy összetartó közösség, melynek tagjai szívesen teszik közzé fotóikat és videóikat, saját, építőkockákból tákolt alkotásaikról. Ennek biztosít egy új, külön platformot a Rebrick.

Az egyelőre béta állapotban lévő oldal lényegében könyvjelzők megosztására szolgál, a legkülönfélébb LEGO témájú fotókat lehet rajta megosztani Flickr-ről, Facebookról, illetve természetesen a videók sem maradhatnak ki.

A linkelt jóságokat címkékekkel rendszerezheti a jónép, lehet lájkolni, kommentelni, és külön kis fórumok alakulhatnak ki egy-egy jól sikerült alkotás körül. A LEGO a manapság alapvetőnek mondható Facebook és Twitter integrációról sem feledkezett meg. Forradalmi újdonság természetesen nincs benne, de kiváló terepet nyújthat az oldal a legóőrülteknek ismerkedésre, inspirációszerzésre.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top