Láthatósági mellény helyett

2010. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
No kérem szépen, egy 1982-es film által inspirált öltözék következik, mely nem csak hogy jól néz ki, de még egy remek funkcióval is bír, ez pedig a láthatóság.

A filmről csak annyit említenék meg bevezetőként, hogy anno nagy sikere volt, hiszen az első mozifilmek között volt, amit teljes egészében számítógéppel hoztak létre, már ami a környezetet illeti. A történet azon az egyszerű szálon futott, hogy néhány bátor versenyzőnek egy amolyan bekerítős, motoros, lézerfalat húzós, felrobbanós, élet-halál harcot vívós arcade küzdelemben kellett részt vennie egy szuper motorral, a nagy négyzethálós mezőn. Nos, ők viseltek egyfajta futurisztikus, világító kezeslábast, mely a Glow In The Dark kollekció elkészítését is inspirálta.

A női és férfi kivitelben készült pólók és kapucnis pulcsik a filmben látható ruhák designját viselik, melyek egy fluoreszkáló, műanyag alapú festék segítségével kerültek az anyagra, hogy a fény által feltöltődve a sötétben fényességesen ragyogjanak rajtunk a felfestett design csíkok.

Annak ellenére, hogy az ötlet nem mai találmány, nekem nagyon tetszik a dolog, ugyanis nem vagyok egy láthatósági mellény rajongó, ráadásul a pólóért mindössze 20 dollárt, míg a kapucnisért 45-öt kér a gyártó.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top