Megérkezett az új Cat S40 okostelefon

2015. 08. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
4G-képes strapabíró okostelefon Android Lollipop alapokon a Caterpillartól. A Cat phones bejelentette új okostelefonját, a Cat® S40-et. A strapabíró okostelefonok iránti igény világszerte nő, tavaly több, mint 10 millió, az átlagos telefonoknál ellenállóbb készüléket adtak el. A Cat phones készített egy felmérést azon felhasználók körében, akik strapabíró telefonra váltottak. A válaszadók 80%-ának ment tönkre telefonja a váltást megelőző 5 éves időszakot tekintve. Közel fele törött vagy berepedt kijelző, másik fele pedig beázásnak köszönhető. A résztvevők harmadának tört le alkatrész vagy a hátlap egy része a telefonjukról elejtés miatt. A résztvevők több mint fele számolt be elrepedt vagy törött kijelzőről. A strapabíró telefonokkal szembeni előítéletek fontos szerepet játszottak abban, hogy nem a környezetnek, használatnak megfelelő telefont választottak, még úgy is, hogy sokuk több alkalommal is eltörte telefonját.

Az S40 kiemelt tulajdonságai:

Ütésálló 1,8m-es magasságig, betonon

IP68 és Mil-Spec 810G szabvány – víz, por és rázkódás elleni védelem

Élénk kijelző, közvetlen napsugárzásnál is olvasható

Nagy kapacitású akkumulátor

Corning® Gorilla® Glass 4

Glove-On technológia (kesztyűben való érintésre is reagál)

Vizes ujjal is vezérelhető

Vizállóságot jelző érzékelő arra az esetre, ha a készülék adott körülmények közt már nem vízálló

Külön app store a szabadban végzett munkához és a szabadtéri sportokhoz illeszkedő alkalmazásokkal (Google Play hozzáférés is)

Az S40 okostelefon 2015 szeptemberétől lesz elérhető Magyarországon, a pletykák szerint a londoni készülékek ára 110 ezer forintnak megfelelő lesz és reméljük ez a Magyarországra kerülés esetén sem változik.


Szerző

tech.hu



Scroll to Top