Mindent egybe vetve

2010. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Lassacskán eltűnik az a szerkezet, amit mi úgy hívunk, hogy gép, gépház, számítógép vagy PC és helyette új technológiai megoldások születnek. Jelen esetben a Lenovo készített egy all in one PC-t.

Jó dolog az all in one, nem kell foglalkoznunk a kábelek rengetegével (mondjuk erre ott van a notebook) és nincs egy nagy doboz az asztalunk alatt/felett, de mégis megmarad a personal computer érzet.

Persze a Lenovo új kütyüjében a C200-asban már a legújabb technológiai vívmányoknak adtak teret, kapott egy nagyon szép 18,5 colos érintő képernyőt 1366x768-as felbontással, de nem rendelkezik multitouch funkcióval, ami manapság már meglepő.

A tegnap bejelentett készülékben egy Intel Atom D510-es kétmagos processzor, 4GB memória és 500GB merevlemez teljesít majd szolgálatot. A grafikai megjelenítésben az új NVIDIA ION 256MB-os memóriával felszerelt grafikus kártya szorgoskodik, mely az Optimus rendszer segítségével csak akkor működik teljes gázzal, ha tényleg szügségünk van rá.

Mindezek mellett van benne DVD-író, webkamera, hangszóró és megbirkózik a HD videókkal is. A sima ION nélküli készülék 400, a nagytesó, amiben már minden benne van, 500 zöldhasúba kerül.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top