Zenélő kocka

2010. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Méretei miatt rendkívül hordozható (26 x 26 x 25mm) szinte tökéletes kockaformát kapott a tervezőktől. Farmerben nem épp a legkényelmesebb a hurcolása, de meglehet próbálni.

Ebben a hatalmas méretben csak egy hangszóró fért el, bár ha kettő lenne benne, akkor sem lenne egy hatalmas stereo élményre képes szerintem. A neten minden adat megtalálható róla, pedig az ilyen információkat szeretik elhallgatni. A hatalmas hangszóró 0,8Watt-ot képes kipréselni magából. Ez mindenképpen jobb teljesítmény, mint amilyenre egy telefon képes. Frekvencia tartománya 600Hz és 20Khz között mozog.

A csatlakozást nem bonyolították túl, egy kihajtható 3,5-es jack került rá, így szinte mindennel használható, már ha van megfelelő ajzat az eszközön. Található rajta két kis nyílás, mely segítségével fel is köthetjük valahová. Van még továbbá egy főkapcsoló is, ugyanis beépített akkumulátorral rendelkezik a kicsike, melyet miniUSB-n keresztül lehet feltölteni. Ezzel 4-5 órát képes elzenélni. A töltéshez kapunk egy kb. 7cm-es kábelt. A kocka maga teljesen fekete, csak a hangszóró kapott ezüstös színű rácsot. Súlya mindössze 17 gramm.

##196121##

10 dolláros ára miatt szerintem vállalható, és ha mégsem jönne be, még mindig remek ajándék válhat belőle.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top