Na Eeez a Windowsos tábla

2010. 06. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Úgy néz ki, hogy a nagyonbeharangozott, majd mégiscsak elfelejtett HP Slate tábla helyett lesz Windows 7-et futtató tablet a piacon. As ASUS két méretben és konkrétan az iPad ellenfeleként árulja majd táblapécéit.

Az ASUS indította el annakidején ezt a nagy üzemidő, kis teljesítmény, ultrahordozható, és megfizethető számítógépes lázat. Kicsit csodálkoztam is, hogy valahogy nem erőlködik annyira ezen a tablet vonalon, pedig rengetegen azt jósolták, hogy a tabletek meg fogják ölni a netbook-okat és ebben van is ráció.

Ám úgy néz ki, csak annyi volt a dolog mögött, hogy valami igazán jó cuccal akarnak kijönni, ehhez pedig idő kell. Így az előrejelzések alapján minden esélye megvan a két EeeTab-nak a sikerre.

Intel CULV Core 2 Duo processzor, kapacitív érintőképernyő és természetesen saját ASUS AppStore. A legszebb az egészben, hogy a nagytesó (EP121) is ötven dollárral olcsóbb, mint az iPad induló ára, így 449 dollárért vehetjük majd meg a 12 colos, kétmagos, Windows 7 Home Premium oprendszert futtató EeePad-ot.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top