Négy új Galaxyt hoz a Samsung

2011. 01. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A koreai gyártónak eléggé bejött a galaxisos vonal, természetesen nem marad el a folytatás. Először a barcelonai Mobile World Congressen lehet majd megtapogatni a négy új készüléket, amit most jelentettek be. Közeleg a Samsung Galaxy Ace, a Samsung Galaxy Fit, a Samsung Galaxy Gio és a Samsung Galaxy mini. Természetesen mind androidos lesz.

A Samsung GALAXY Ace a gyártó szerint a divatot követő, élénk társasági életet élő, fiatal felnőttek számára készült. Kifinomult formatervezésével egyszerű, mégis elegáns benyomást kelt. A telefon alapjaként egy 800 megahertzes processzor szolgál, felszereltségéhez tartozik a Voice Search funkció (egyelőre angol nyelven elérhető) és a ThinkFree Office dokumentumszerkesztő alkalmazás, illetve a 3,5 hüvelykes HVGA kijelző is.

A Samsung GALAXY Fit készülék hamarosan a sikeres szakmai karrier és az aktív társasági élet szerves tartozéka lehet - szintén a gyártó elképzelése szerint. A készülék egyszerre hasznos és szórakoztató: optimális az útközben történő tartalommegosztáshoz és a zökkenőmentes internetböngészéshez, alapja egy 600 megahertzes processzor. A teló egyébként 3,31 hüvelykes QVGA kijelzővel rendelkezik.

A Samsung GALAXY Gio elvileg azon fiatal felnőtteknek készült, akiknek egyaránt fontos a stílus és a fejlett kommunikáció. A Samsung szerint készülék neve,a „Gio”, az ékkő szó olasz megfelelője, kifejezi mind a formatervezés tökéletességét, mind azt a maradandó értéket, amelyet a 3,2 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefon képvisel.

A Samsung GALAXY mini ideális első okostelefon a divatot követő és pörgős életet élő fiatalok számára. Az oldalán fényes, színes csíkkal borított kompakt telefon 3,14 hüvelykes kijelzővel, Quick Office dokumentumnézegetővel, valamint egy 600 megahertzes processzorral rendelkezik. A Samsung GALAXY mini vidám és szórakoztató családtagja az okostelefon-generációnak.

Most már csak azt nem tudom, mit használjon az a fiatal felnőtt, aki követi a divatot, sikeres a szakmájában, pörgős és aktív társasági életet él, és még a stílus is fontos neki... Vegye meg mindet? :)A készülékek közül a Samsung GALAXY Ace, a Samsung GALAXY mini már megvásárolható Oroszországban, míg a „Fit” és a „Gio” február környékén kerül ugyanezen piacon bevezetésre. A négy új termék ezt követően lesz elérhető Európa más országaiban, valamint Indiában és Kínában is. A hazai piacon hamarosan számíthatunk a Samsung GALAXY Ace és a Samsung GALAXY mini érkezésére.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top