Nem is olyan menő a Galaxy Tab?

2011. 02. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szimpi specifikációk, remek eladások - ezt láttuk eddig a Samsung tabletjéről. Most mégis kiderült, hogy minden tizedik darabot visszaviszik a vásárlók.

A Samsung december elején büszkén jelentette be, hogy már több mint egymillió darabot adtak el a tabletjükből két hónap alatt. Igen ám, de egy amerikai cég, az ITG Investment Research megnézte a számokat 6000 amerikai üzletben, és azt tapasztalták, hogy a megvásárolt Galaxy Tabok 13 százalékát visszavitték a vásárlók decemberben. Január közepére pedig 15 százalékra emelkedett a szám. Ezzel ellentétben a Verizon szolgáltatóhoz a megvásárolt iPadeknek csupán 2 százaléka került vissza.

Sajna az okokról hallgat a felmérés, ám a Mashable szerzője arra tippel, hogy az oprendszerrel lehetnek elégedetlenek a vásárlók. A Galaxy-n a 2.2-es Android fut, amit nem kifejezetten tabletre terveztek, ez a Honeycomb kiváltsága. Az első Honeycombbal szerelt tablet a Motorola Xoom lesz, amit február 17-én dobnak piacra.Lehet, hogy a Galaxys-tulajok úgy voltak vele, mégis inkább a Lépesmézre mennek?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top