Nem történt terrortámadás az Olimpián

2012. 08. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A közelmúltban felröppent egy hír, mely szerint az Olimpián terrortámadás történt. A hír természetesen nem igaz, csupán pár Facebook oldal próbál meg nagyobb népszerűségre szert tenni.

"Nem engedték közölni a sajtóval, a terrortámadás tényét. Teljes hírzárlatot rendeltek el az Olimpia területén. Több százra tehető a halottak száma...."- Ezzel az üzenettel jelenik meg a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook lapjain a hír, mely szerint terrortámadás történt a nyári Olimpián. A hír nem igaz, ezt több kint tartózkodó újságíró kolléga is megerősítette. Természetesen melyik oldal is állhatna a dolog mögött, ha nem a madground.com. Az említett oldalnak nem ez az első húzása. Korábban Gyurcsány Ferenc ex kormányfő halálhírével próbált nagyobb népszerűségre szert tenni, majd bepróbálkoztak Skrillex repülőgép szerencsétlenségével is.

Arról, hogy az oldal megjelenítése, vagy a videó lejátszása bármilyen vírusnak tenné ki a számítógépeket még nincs információnk, annyi biztos, hogy ez egy rossz tréfa, amit valaki viccesnek gondolt.

Az eddigi találgatások szerint a linkre több ezren kattinthattak rá. A kommentelők, miután rákattintottak az oldalra, ijedtségről tesznek bizonyságot, mely az idősebb emberek számára némely esetben akár káros, vagy éppen halálos kimenetelű is lehet, nem beszélve a gyermekek egészségéről, akik egy horrorfilmet meghazudtoló élmény részeseivé válhatnak.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top