UFO az Olimpián

2012. 08. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A 30. Nyári Olimpiai Játékok, pénteki megnyitóját több mint 40 millióan kísérték figyelemmel, mindenki ledöbbent, amikor megjelentek az UFO-k.

 

Mindenkin a döbbenet lett úrrá, mikor a 2012-es Londoni Olimpia megnyitó ünnepségén egy repülőcsészealj tűnt fel a horizonton.

A nyitó ünnepségről készült videofelvételeken jól látszódik, amint egy repülő csészealjhoz hasonló tárgy berepül a stadion fölé, amint a tűzijátékok színes kavalkádja megvilágítja azt. Úgy látszik, a földönkívüliek is figyelemmel akarták kísérni a sporteseményeket - írta a Huffington Post.

A videón eredeti, nem manipulált képeken látható, hogy feltűnik a repülő, majd nagyon hirtelen eltűnik. A jelenség hátterében egyenlőre senki nem tudja, hogy mi áll, de az idegen lényeg megjelenése sem kizárható. Egyesek egyenesen megszállásról beszélnek, pedig a jelenség nem ritka az Olimpiákon. Például1984-ben Los Angelesben már megjelentek az idegen civilizációk képviselői. A műsor kommentátora maga is meglepődött az eset láttán. Lehet, idén tényleg megmutatják magukat az idegenek?

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top