Olcsó, belépő szintű HTC

2011. 09. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
"Nincs még okostelefonod? Majd most lesz!" Valami hasonló járhatott a HTC-nél a vezetőség fejében, mikor kitalálták az Androidos HTC Explorert, ami megfizethető áron igyekszik minél színesebb élményt nyújtani.

A korábban HTC Pico néven emlegetett középkategóriás készülék immár hivatalosan is bemutatkozott, igaz, immár Explorer néven. A telefon - nomen est omen - kiváló választás lehet azoknak, akik még csak most fedeznék fel az okostelefonok világát, legalábbis a gyártó reményei szerint.

Az Explorerre Android 2.3-as operációs rendszer kerül, a kijelzője pedig egy 3.2 hüvelykes HVGA panel. A HTC szerint a 600 MHz-es proci elegendő lesz az alkalmazások futtatásához, az 512 MB-os memória viszont nem tűnik soknak - igaz, ez tovább bővíthető. A kamera 3 megapixeles.

Forrás: Engadget.com

Ami az árat illeti, arról egyelőre csak spekulációkat olvashatunk, az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy valahova a Wildfire S környékére tájolják majd be - inkább alá, mint fölé. Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten októberben kezdhetik árulni, három színváltozatban.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top