PDA bendzsó - VIDEÓ!

2010. 05. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Van egy hely a világegyetemben, ahol az iPhone, az Android és a WinMo békében megférnek egymás mellett, és együtt dalolnak. Szorosan egymás mellett. Szigetelőszalaggal összeragasztva. Egy serpenyő nyelén.

Az őrültet a zsenitől csak egy hajszál választja el, és itt most mindenki maga fogja eldönteni megvan-e az a hajszál. Egy Steffest névre hallgató fejlesztő egy előadásához keresett szemléltető eszközt és mivel a mobilos zeneszoftverek régóta foglalkoztatják, így azt gondolta készít egy olyan alkalmazást, ami fut iPhone OS-en, Androidon és a Windows Phone oprendszeren egyaránt.

##201639##

Ezzel példázva majd a platformok átjárhatóságát az előadáson. Természetesen nem sikerült neki. Küzdött egy darabig, hátha mégis működni fog ugyanaz a szoftver mindhárom környezetben, de nem ment.

A projekt melléktermékeként viszont annyira sikerült neki összehangolnia az eszközöket, hogy miután egy léc segítségével felragasztotta egy serpenyőre, hejre kis PDAbendzsó lett a dologból. A muzikális részével (konkrétan a dallal) nem vagyok annyira kibékülve, az ötletet mindenképp díjazom.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top