Rekordokat dönthet az Android

2010. 07. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Míg az agyonhájpolt iPhone háza táján kitörni készül a botrány az új készülék problémáit illetően, addig a Google op. rendszerével szerelt telefonok applikációs marketje úgy ível felfelé, mint a pinty. Újabb statisztikát közölt az AndroLib.

Az új adatok szerint a marketen található apps-ok száma szépen elhagyta a 100 000-et, ami elég nagy előrelendülést jelent a három hónappal ezelőtti 50 000 letölthető tartalom után. Ami pedig az elmúlt hónapot (június) illeti, 14 000 új alkalmazással lett gazdagabb az Android piactere, ami szintén hatalmas fejlődés a Google telefonos op. rendszerének kezdeti periódusához képest.

S, hogy egy (szerintem) sokkoló számot is közöljek, az AndroLib.com kimutatása szerint a Market forgalma sem hétköznapi, ugyanis az elmúlt három hónapban több mint egymilliárd aktív letöltést regisztráltak a „kofák”. Ebből természetesen nem derül ki, hogy a frissítések is benne vannak-e a listában, vagy csak az első letöltések. Mindenestre érdekes, ahogy az Android szépen lassan ellepi a piacot, legalábbis jó úton halad afelé.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top