Sunnyog az Apple?

2010. 07. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Egyes hírforrások arra tippelnek, hogy az Apple titokban akarja visszahívni a hibás iPhone 4-eket. Érdekes elképzelés, egy ilyen akcióra előbb-utóbb úgyis fény derül, ráadásul vagyonokba kerül.

Volt, aki kiszámolta, hogy kábé másfél milliárd dollárba kerülne, ha az összes hibás 4-es Szifont visszahívnák. Nagy falat lenne tehát, ha ezt a megoldást választaná az Apple, és még nagyobb falat lenne, ha mindezt titokban akarná intézni.

Márpedig a Gizmodo erre utaló jelekre bukkant, ugyanis számos olvasótól olyan visszajelzést kaptak, hogy a gyártó kicserélte a hibás készüléküket, és érdekes módon a cseretelefonoknak már nincsenek olyan vételi problémáik, mint az első változatoknak. Valószínűleg holnapra többet tudunk majd, mára szervezett ugyanis sajtótájékoztatót az Apple, ahol valószínűleg az iPhone 4-gyel kapcsolatos problémákra reagálnak. Remélhetőleg az is kiderül, milyen megoldás(oka)t kínálnak a pórul járt fogyasztóknak.Kíváncsi leszek, mivel rukkol elő Steve. Meg hogy bocsánatot fog-e kérni bárkitől is.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top