Smartphone után itt a tablet - VIDEÓ

2010. 07. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A napokban számoltunk be a hírről, hogy a „modemgyár” egy Androidos telefon kiadásán dolgozik, pedig a tablet piac sincs olyan messze tőlük.

A 7 colos kis mütyürben (a Computex kiállításon megtekinthető volt a prototípus) 1 GHz sebességű Snapdragon proci ketyeg, mely bőven elegendő lesz az Android 2. 1 futtatására. A belső memóriákat microSD segítségével bővíthetjük, illetve USB-n keresztül akár külső meghajtót is csatlakoztathatunk hozzá. Kijelzője – ahogy fentebb is említettem – 7 colos, ezen belül pedig kapacitív érintés érzékeny.

A gyártó állítása szerint főleg multimédiás felhasználásra született, éppen ezért kapott tisztességes hangszórókat és kamerát, melyek közül ez utóbbi 720p videó felvételére képes, lejátszásilag pedig támogatja a divix formátumú filmeket.

##211251##

Az egyetlen üröm az örömben, az akkumulátor lehet, mely mindössze 1,5 óra aktív használatot engedélyez, amennyiben megy a Wi-Fi, vagy 3G kapcsolaton keresztül szörfözünk a neten.

##211252##

Ez szerintem elég kevés, ahogy a normál használat melletti 100 perc működőképesség sem a kitartás mintaképe. Remélhetőleg a megjelenés előtt orvosolják ezt a problémát és akkor egy nem oly rossz készüléket kaphatnak az arra vágyók.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top