Marty McFly cipője létezik! - VIDEÓ

2010. 07. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Emlékszel Marty McFly 2015-ös cipőjére a Vissza a Jövőbe című filmben, ami magától “megkötődik”? Na, ilyet csinált egy csajszi, és közzé is tette a leírást az elkészítésről.

A napokban Vissza a jövőbe-lázban égett a fél világ, mert egy filmes oldal arra hívta fel a figyelmet, hogy a tegnapi vagy a tegnapelőtti napra jött vissza a jövőbe Marty.

(Azóta kiderült, hogy egy kicsit benézték, mert ez a dátum nem az a dátum. 2010-be nem sikerült eljutniuk, mert megzavarták őket a terroristák a kísérlet közben. A végén pedig úgy döntött a doki, hogy nem 25, hanem 30 évet megy előre az időben, úgyhogy 2015. október 21. lesz az a bizonyos nap.)

Na de ettől még szerethetjük Marty McFly-t, és örülhetünk, hogy egy csaj megcsinálta a cipőjét, igaz, elég furán néz ki. Még ha el is tekintünk a durván nyolcvanas évek dizájntól, akkor is ott van a kis szerkezet hátul, a cipő sarkánál, ami a két szervómotor segítségével megszorítja a cipőfűzőt. Nem tűnik túl kényelmesnek és felhasználóbarátnak. Valószínűleg esőben is szívás lehet, és van, aki szerint nem is húzza meg eléggé a fűzőket.

##211207##

De végülis még van öt év, hogy tökéletesítsék, mire jön Marty...



Szerző

tech.hu



Scroll to Top