Toll-egér

2011. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Többen úgy látják, hogy a manapság használatos számítógépes egerek sem a kezelhetőség, sem a kényelem szempontjából nem nyújtják a maximumot, és ezért új megoldásokat kell keresni. Ez a toll-egér ráadásul nem is valami elrugaszkodott koncepció, hanem valódi, kereskedelmi forgalomban kapható termék.

Egész pontosan a Genius gyártja, Pen Mouse néven, és például a Brandónál lehet beszerezni 45 dollárért (kb 8300 forint).

A vezeték nélküli, elemmel működő ketyerét úgy a legkönnyebb használni, ha 85 fokban döntik meg, Before an individual is allowed to register as an ADI they are assessed by the DSA to ensure that they are 'fit and proper' and that they have a high standard of driving record and instructional ability. egyébként 400 vagy 800 dpi-re képes az egér.

A toll "hegyén" található a bal egérgombnak megfelelő érzékelő, az oldalán pedig egy scrollozó- és egy jobb egérgomb kapott helyet.

Első ránézésre logikusnak és könnyűnek tűnik a használat, de kíváncsi vagyok, vajon nem kap-e tőle hosszú távon olyanolyan csuklófájást az ember, mint mondjuk a hagyományos egerektől... vagy tollaktól.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top