Vezető pozícióban a DELL

2012. 06. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Dell a világon az első az ISCSI storage szolgáltatás területén, a kormányzati szektorban pedig a G20 országok mindegyike a Dell kínálata mellett döntött. Globálisan 10 millió kisvállalkozás használja a vállalat termékeit és megoldásait.

 

A 2011-es IDC adatok szerint, a Dell 86 479 db laptopot értékesített Magyarországon, amely az előző évhez képest 30,1 százalékos növekedést jelent az utolsó negyedévben. Ezzel a vállalat a versenytársakat megelőzve megszerezte a piacvezető, 20,4 százalékos piaci részesedést. 2012. első negyedévében a vállalat az előző év hasonló időszakához képest 17,7 százalékkal növelte eladásait, és az IDC beszámolója szerint 18 554 db laptopot értékesített. Az asztali munkaállomások területén a Dell 2011-ben 23 467 db számítógép eladásával 18,2 százalékos piaci részesedéssel a második helyen végzett.

 

A Dell piacvezető pozícióját számos egyéb, a vállalat szolgáltatásaival összefüggő adat is alátámasztja. A Dell a világon az első az ISCSI storage szolgáltatás területén, a kormányzati szektorban pedig a G20 országok mindegyike a Dell kínálata mellett döntött. Globálisan 10 millió kisvállalkozás használja a vállalat termékeit és megoldásait, valamint a Fortune 500 vállalatok 95 százaléka is a Dellt választotta. 9 millió felett van azoknak a felhasználóknak a száma, akik a Dell online közösségéhez tartoznak, a www.dell.com weboldalra pedig több mint 1 millió ember látogat el évente.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top