Visszaszámol az Adobe

2010. 04. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A tavasz beköszöntével a szoftveróriásnál is eljött a megújulás ideje, melynek köszönhetően nem is olyan sokára elérhetővé válik az Adobe Creative Suite legújabb ötös csomagja.

Nos, az Adobe kreatív programcsomagja is elérte a frissítés szűkségét, aminek szerintem a grafikus guruk fognak a leginkább örülni. S, hogy honnan tudom mindezt? Az Adobe által létrehozott micro siteról. A gyártó ugyanis egy olyan oldalt készített az új szoftver érkezésének tiszteletére, amin figyelemmel kísérhetjük, hogy hány nap, hány óra és hány perc van még hátra a CS5 érkezéséig.

Természetesen alapvető információk is leleddzenek az oldalon, már ami a csomag tartalmát illeti. Lesz benne design, mely alatt a Photoshop, Illustrator, InDesign és Flash Catalyst értendő. Továbbá videó, mely a Premiere Pro és az After Effects legújabb változatát kínálja. Web téren is újítás van, már ami a Flash Pro-t, Dreamweaver-t, Flash Builder 4-et és a Flash Catalyst szoftvert illeti. Az Adobe legújabb szoftvercsomagja április 12.-én, reggel 8 órakor kerül majd a boltok polcaira (GLOBÁLISAN!). Cikkünk születésekor már csak 6 nap, 6 óra és 12 perc volt hátra.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top