WP7-re is jön a Viber

2012. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A világ szerte népszerű alkalmazás hamarosan Windows Phone 7-re is meg fog érkezni

 

A Viber egy népszerű, Skype-hoz hasonló alkalmazás, melynek segítségével WiFi, illete 3G hálózatokon tudunk telefonálni, illetve üzeneteket küldeni. Az iOS és az Android kedvelők számára nem kell bemutati ennek az alkalmazásnak az előnyeit, de annyi biztos, hogy a mobiladó miatt hazánkban is egyre népszerűbb lesz.

Amerikában egy felhasználó, aki most cserélte le telefonját Androidról WP7-re, feltette a kérdést a Viber készítőinek, hogy mikor jelenik meg az alkalmazás WP7-re is, mivel nagyon hiányolja. Pár órán belül érkezett számára a válasz:

"You will be pleased to know that Viber for WP7 is coming very soon. Please stay tuned within the following week. We will be announcing its publication, system req. and more, at that time."

A válasz alapján a hét folymán számíthatunk egy bejelentésre, melynek gyümölcseként meg fog érkezni a Viber WP7-re is. Egyes pletykák szerint a Vibernek lesz egy keményebb hardveres feltétele, így elképzelhető, hogy a 256 MB RAMmal rendelkező Tango-s mobilok számára nem lesz elérhető az alkalmazás.

 

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top