A HP tablettel várja a Windows 8-at

2012. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Szinte minden neves gyártónak nagy kihívást és nagy reményeket jelent az új Windows operációs rendszer. Elsőként a HP tervei szivárogtak ki.

 

Szinte minden gyártó gőzerővel dolgozik azon, hogy a Windows 8 hullámait elsőként tudják meglovagolni. A HP sem tétlenkedett, konkrét tervekkel várják az új rendszer érkezését. A Neowin internetes híroldal által kiszivárogtatott dia elmondásuk szerint teljesen hiteles forrásból került hozzájuk.

A belső felhasználásra készített diasort csak a projecttel megbízott vezetők és beosztottjaik tekinthették meg, melyen jól látszik a HP új dobása, a HP Slate 8 tablet.

A diából jól látszik, hogy a tablet  8-10 órás üzemidővel fog rendelkezni, 9.2mm vékony lesz, vagyis az iPadnél vékonyabb, illetve 10.1"-os kapacitív kijelzővel lesz ellátva. Habár még csak pletyka, de nagyon úgy látszik, hogy ez a gép lesz a HP új Asus Transformere, ugyanis a nem csak egy tabletről van szó. A képekből jól látszik, hogy a tablethez fog járni egy dokkoló is, ami egy teljes értékű billentyűzet lesz. A képekből pedig kitűnik, hogy a WP8-as tablet az Elitebook sorozatot fogja bővíteni. Ebből következik, hogyha valóban az Elitebook sorozatban kap helyet a Slate 8, akkor minőségi anygokból lesz összerakva, szálcsiszolt fémből és minőségi műanyagokból.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top