WP8-cal is jön a Samsung Galaxy SIII

2012. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Nem hivatalos forrásból megtudtuk, hogy a Samsung legerősebb telefonja az Android platform után WP8-cal is meg fog jelenni.

 

A Samsung Galaxy SIII hamarosan bemutatásra fog kerülni. A bemutatón még csak az Android felé fognak nyitni, de úgy értesültünk, hogy a készülék már Windows Phone 8-cal is választható lesz. Ez nem azt jelenti, hogy kompatibilis lesz a készülék mind a két platform felé, hanem azt, hogy átdolgozott hardverrel bármelyik platformot választhatjuk. Annak sajnos, hogy ugyanaz a hardver futtassa mind a két rendszert elég kevés esélye van kompatibilitás és platform követelmények miatt. A Windows Phone 8-nak vannak olyan hardveres előírásai, mint az előlapi három gomb, illetve a kameragomb.

Ezeken túl a két verzió meg fog egyezni: Amit tudunk, hogy 4,7"-os kijelzővel, négy magos processzorral, LTE, NFC támogatással, illetve 12MP-es fő és 2MP előlapi kamerával fog rendelkezni mind a két modell.

Annyi tehát biztos, hogy jön a WP8-as Galaxy SIII, de a mikor még ködös. Ha minden értesülésünk valós, akkor ősztől már meg lehet tapintani a WP8-ad kiadást is.

 



Szerző

tech.hu



Scroll to Top