Minden eddigi telefonnál erősebb lesz az új Galaxy SIII

2012. 04. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A Samsung Galaxy SIII végleges specifikációjának egy része már megtekinthetőek az AnTuTu adatbázisában.

A Samsung új okostelefonja, a Galaxy SIII minden várakozáson túlmutat. Specifikációja szerint ez lesz az eddigi legerősebb okostelefon. Négy magos NVIDIA Tegra 3, 1,4 GHz-es processzorral lesz felszerelve, mely mellé egy 1 GB RAM társul. Ezeken felül egy 4,7'-os 720X1280-as megjelenítővel fog érkezni, a 12 megapixeles hátlapi kamera és 2 mgepaixeles előlapi kamera már csak hab a tortán. A belső tárhely is nagy méretű lesz, 32 GB.

Vastagságáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy 7mm lesz, vagyis körülbelül egyezni fog a Motorola RAZR-rel. Anyaghasználatát tekintve sajnos műanyag házat fog kapni, ami ebben az árkategóriában már nem mondható egészen elfogadhatónak. Minden esetre nem a szálcsiszolt fém hátlaptól csődölt volna be a Samsung.

A bechmark eredményekből jól látszik még az Asus Transformer Prime-ot is sikerült maga mögé utasítania. A táblázat nem csak az eredmények miatt fontos, hanem az ott található kép miatt is. A jövő héten debütáló készülékről sajnos még egy kémfotót sem láthattunk, de a táblázatban szereplő fotóról már lehet következtetni egy-két dologra. Többek között a telefon alsó részén lévő kapacitív gombok és a kijelzőhöz képest kicsi keretre.

Az előzetes adatok ismeretében szerintetek mennyibe fog kerülni az új készülék? Megvásárolnátok?



Szerző

tech.hu



Scroll to Top