Zsebhifi igazi zeneőrülteknek

2011. 06. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Steampunk rajongók és a hangzásra rendkívül kényes audiofilek szíve is megdobbanhat a Colorfly Pocket HiFi C4 Pro mp3 lejátszótól, ami a lehető legjobb hangminőséggel verseng a vásárlók kegyeiért.

A Colorfly terméke mindig a külcsín, mind pedig a tudás tekintetében igyekszik valami egyénivel, emlékezetessel előrukkolni. Az előlap a gombokkal megkapóan retró, a diófából készült hátlapon pedig ízléses metszet hirdeti a gyártó dicsőségét. A megjelenés ezzel valóban rendben van, valószínűleg a steampunk irányzat kedvelői ölelnék különösen a keblükre a Pocket Hifit.

A külső mellett a produkált hangminőségre is nagyon odafigyeltek a tervezők, a Colorfly reményei szerint az igazi vájtfülű zeneőrültek igényeit is kielégíti majd a ketyere. A CIRRUS Logic CS4398 DAC és CS8422 SRC chipekkel felfegyverzett lejátszó igyekszik is megfelelni az elvárásoknak, tiszta, dinamikus hangot bocsát ki.

A kütyü 6.3-as és 3.5-ös jackdugóval is szuperál és SPDIF porttal is ellátták. A memória 32 gigás, ez micro SD kárytával bővíthető. Mp3, wma, ape, flac formátumokat játszik le, egy töltéssel kb. 7 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Az ára kissé borsos, az Amazonról jelenleg 799 dollárért szerezhető be.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top