50 Cent saját fülessel támad

2011. 01. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A szövegelés, színészkedés és producerkedés után a nagyszájú hiphop-sztár betörne a kütyüiparba is. Ennek jegyében saját fülessel rukkolt elő, amit a CES 2011-en mutatott be.

A CESen a híres cégek mellett természetesen híres emberek is felbukkannak, többek között a rapper 50 Centtel is találkozhattak a nézelődők a legnagyobb szórakoztató-elektronikai összejövetelen. A sztár itt mutatta be a Sleek Audio által gyártott füleseit. (Ők már szerepeltek itt a Tech.hu-n, az elpusztíthatatlan SA7-ről bővebben itt olvashatsz.)

Annyit már tudunk, hogy a Sleek wireless fejhallgatói a Kleer technológiát használják, ami az átlag Bluetoothos készülékeknél jobb hangminőséget tud produkálni.

Egyszeri feltöltés 10 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, ráadásul egyszerre akár négyen is hallgathatják vele ugyanazt a lejátszót. Az egyik legfontosabb tényezőről, az árról egyelőre hallgatnak, de azt ígérik, hamarosan jönnek a részletek is.

50 Cent amúgy nem az első rapper, aki a muzsika mellett technikai fronton is közelít a hallgatóihoz, Dr. Dre például már promózza egy ideje aBeats termékeit.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top